Instagram Takeover Medische Technologie

Gepubliceerd op: Thu Dec 13 10:06:00 CET 2018

Kijk vandaag live mee met team ontwikkeling

Deze ingesloten video kan niet worden getoond vanwege uw cookie instellingen. Pas uw instellingen aan op de privacypagina, of bekijk de video op Vimeo.

Iedere maand kun je via Instagram één dag lang virtueel meelopen met onze zorgverleners. Via onze stories geven wij jou een uniek kijkje achter de schermen bij onze afdelingen. Loop vandaag mee onze medische technologie en om alles te weten te komen over de ontwikkeling van medische apparaten.

Even voorstellen

Medische Technologie beheert alle ruim 24.000 medische- en laboratoriumapparaten van locate VUmc; van oorthermometers tot echoapparatuur en van infuuspompen tot MRI-scanners. Wij zorgen ervoor dat ze werken en dat ze veilig zijn. Ik ben Sjoerd te Slaa en werk met 8 collega’s bij het team Ontwikkeling. Samen met artsen en onderzoekers ontwikkelen en maken we nieuwe medische apparaten voor patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs; van 3D geprinte boor en zaagmallen tot  test opstellingen voor een tussenwervelschijf van de rug. Vandaag neem ik het Instagramaccount van Amsterdam UMC, locatie VUmc voor een dagje over. Hierbij hoop ik jullie een inzicht te geven wat het team Ontwikkeling van Medische Technologie allemaal doet binnen het ziekenhuis.

Stel een vraag

Heb jij een vraag voor Sjoerd en zijn collega’s? Of wil je meer weten over onze medische apparaten? Via de speciale chatfunctie op Instagram kun je ons vandaag een berichtje sturen.

Gepubliceerd op: Thu Dec 13 10:06:00 CET 2018