Intern adres en route

De afdeling neonatologie is gevestigd in het kliniek gebouw op afdeling 8D van VUmc (het kliniek gebouw is gelegen aan de zuidkant van de De Boelelaan).

Route naar het VUmc
Voor de route naar het VUmc verwijzen wij u naar de algemene website

Route vanaf hoofdingang
Direct nadat u de kliniek via de draaideuren van de hoofdingang bent binnengekomen gaat u rechtsaf de gang in (richting D-vleugel). U volgt deze gang tot u de liften bereikt helemaal achterin. Daar neemt u de lift naar de 8e etage. Als u uit de lift komt treft u tegenover u de ingang van de afdeling IC neonatologie. Aan de rechter kant vindt u de informatiebalie.
 
Route vanaf verloskunde afdeling 8B / 8C
De afdeling IC Neonatologie bevindt zich om de hoek van de verloskamers, ook op de 8e etage van het kliniekgebouw van VUmc. Als u afdeling 8C (verloskunde) of 8B (verloskunde & gynaecologie) afloopt gaat u linksaf. Vanaf afdeling 8B loopt u via de liftenhal rechtdoor richting afdeling 8C. Vanaf afdeling 8C loopt u door de klapdeuren aan het einde van de gang. Vervolgens gaat u rechtsaf (afdeling 8D). In deze gang bevindt zich o.a. de intensive care voor grotere kinderen. U loopt deze gang helemaal door en aan het einde gaat u opnieuw door de klapdeuren en vervolgens direct eerst naar links en dan naar rechts. Iets verder aan de rechter kant bevindt zich de ingang van de IC neonatologie bij het groene uithangbord.

printen