Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

Bezoek polikliniek

Bezoek polikliniek
Bij VUmc Cancer Center Amsterdam werken we met het elektronisch patiëntendossier. Voordat u naar uw afdeling gaat, meldt u zich bij de entree in het polikliniekgebouw éérst aan bij een van de aanmeldzuilen in de centrale hal. Wilt u uw afspraak afzeggen of verplaatsen, bel dan met de afsprakenpoli.

Aanmelden via de aanmeldzuil
In een paar duidelijke stappen wordt u door het aanmeldproces geleid. Om gebruik te kunnen maken van de aanmeldzuil heeft u uw bewijs van inschrijving nodig. Heeft u kortgeleden een brief met een barcode van ons ontvangen? Dan kunt u de barcode van deze brief gebruiken bij de aanmeldzuil. Heeft u nog geen bewijs van inschrijving of heeft u geen brief van ons ontvangen? Meld u dan eerst bij de centrale balie. Deze balie vindt u in de hal van de polikliniek, rechts van de receptie.

Klik hier voor een uitgebreide instructie over aanmelden bij de polikliniek.

Voorbereiding op uw polibezoek
Tijdens een polibezoek kan er veel informatie op u afkomen. We adviseren u daarom iemand mee te nemen naar uw afspraak, mits u dit zelf ook prettig vindt. Twee mensen horen immers meer dan een. Schrijft u van tevoren uw vragen op, zodat u deze niet kan vergeten.

Wat neemt u mee?

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Bewijs van verzekering
  • Actueel medicatieoverzicht (bij uw apotheek op te vragen)
  • Afsprakenkaart (bij herhaalbezoek)

Patiënteninformatiecentrum
Ons patiënteninformatiecentrum staat open voor vragen van (oud) patiënten met kanker en hun naasten. Deze is gevestigd op de 6e verdieping van poli W in het polikliniekgebouw. U kunt hier ook terecht voor het maken van een afspraak voor onze ondersteunende diensten.

printen