Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

Kom in actie

Hardlopen door Amsterdam voor onderzoek van Cancer Center Amsterdam

Loop jij mee tijdens de TCS Amsterdam Marathon op 21 oktober?
Op 21 oktober lopen ruim 42.000 mensen uit de hele wereld door ons prachtige Amsterdam. Wil jij daarbij zijn? Wij hebben plekken beschikbaar op de 42 km, 21 km en op de 8 km.

Marathon

Voor de zevende keer op rij is Cancer Center Amsterdam het goede doel van de TCS Amsterdam Marathon. Een partnership waar we trots op zijn en waardoor we al meer dan €1mln voor onderzoek en apparatuur bij elkaar hebben gelopen. 

Dit jaar lopen we voor een onderzoek naar de effecten van kracht- of duurtraining bij chemotherapie. Op basis van de resultaten van dit onderzoek kan hopelijk in de toekomst betere ondersteunende zorg worden geboden aan patiënten met uitgezaaide darmkanker.

Als je mee wilt lopen met Team Cancer Center Amsterdam kun je dat kenbaar maken met een mail aan marathon@vumc.nl met daarin je voor- en achternaam, je e-mailadres, de afstand die je wilt lopen en het maat shirt dat je wilt ontvangen.

Je krijgt dan snel van ons bericht met een link en wachtwoord voor je gratis inschrijving.

Op 21 oktober leggen wij je startnummer en Amsterdam UMC shirt voor je klaar en zorgen we voor koffie, thee en wat lekkers. Als tegenprestatie vragen wij jou om minimaal € 100,- te werven voor het onderzoek.

Reageer snel, dan ben jij in ieder geval verzekerd van deelname!
Team Cancer Center Amsterdam