Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

Partners

VriendenLoterij


De VriendenLoterij is de Goede Doelen loterij die organisaties steunt die werken aan verbetering van welzijn en gezondheid in Nederland.

VUmc Cancer Center Amsterdam is in 2007 samen met de VriendenLoterij een landelijke actie gestart om de polikliniek te realiseren. 2017-06-19 Logo vriendeloterij

Tata Consultancy Services (TCS)

TCS is onderdeel van de Tata Group, het grootste industriële conglomeraat van India. De Tata group steunt al ruim 80 jaar onderzoek naar kanker over de hele wereld. Bij het hoofdkantoor in Mumbai is het Tata Memorial Hospital gerealiseerd. Iets terugdoen voor de samenleving en bijdragen aan maatschappelijk welzijn, dat zijn kernwaarden van Tata Consultancy Services.

Sinds 2011 is TCS hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Sinds datzelfde jaar support TCS VUmc CCA als partner bij dit mooie sportevenement.

Op zondag 18 oktober 2015 ontving prof. dr. Geert Kazemier, directeur stichting VUmc CCA, een cheque van €203.800 overhandigd van Natarajan Chandrasekaran, TCS' CEO & MD.

Amit Kapur, Regional Director and Head Benelux TCS: "De TCS Amsterdam Marathon creëert elk jaar weer een geweldige, positieve sfeer en laat duizenden ontroerende en inspirerende herinneringen na bij zowel deelnemers als toeschouwers.

TCS is steeds op zoek naar innovatieve manieren om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij, evenals het bouwen aan lange termijn relaties. Daarom zijn wij erg verheugd dat we onze sterke relatie met het VUmc CCA voortzetten, als officieel begunstigde van de TCS Amsterdam Marathon."

Stichting Sportevenementen Le Champion 

De TCS Amsterdam Marathon wordt georganiseerd door Stichting Sportevenementen Le Champion. Daarbij vragen zij deelnemers om een bijdrage te doen voor het onderzoek naar kanker.

In 2015 heeft dit het prachtige bedrag van ruim €50.000 opgeleverd.

Mizuno

 Ook Mizuno is als één van de sponsoren van de TCS Amsterdam Marathon nauw betrokken bij VUmc Cancer Center Amsterdam.

In 2015 brachten zij voor het eerst de Wave Rider 19 Amsterdam Limited Edition uit, een loopschoen speciaal voor de gelegenheid uitgevoerd met subtiele Nederlandse details.

Per verkocht exemplaar kwam €25 ten goede aan het onderzoek naar kanker.

AIM Action in Marketing

AIM helpt ons al jaren belangeloos bij het vormgeven en maken van nieuwsbrieven, jaarverslagen, uitnodigen, en advertenties. Zij denken mee bij nieuwe initiatieven zodat wij ons op de best mogelijke manier kunnen presenteren.

Directeur Alex Huijing: "Wij zijn er trots op om voor een organisatie met zo'n groot maatschappelijk belang, de nieuwsbrief te mogen vormgeven. Ook in de toekomst hopen wij zo een steentje bij te kunnen dragen zodat VUmc CCA zich kan concentreren op haar bijzondere missie." 

SMG-Groep

De SMG-Groep verzorgt al jaren het drukwerk van de CCA nieuwsbrief.

Evert Feith, commercieel directeur SMG-Groep: "Wij zijn blij dat we door het gratis drukken van de nieuwsbrief indirect een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek voor betere behandelingen van deze ziekte."

TTC Direct Mail

Het verpakkings- en verzendbedrijf TTC Direct Mail doet de handling en verzending van de nieuwsbrief van VUmc CCA vanaf de eerste editie.

Over het waarom van hun bijdrage aan de nieuwsbrief zegt eigenaar Paul Tuijnman: "Het doel lijkt me duidelijk, gewoon elkaar helpen."   

printen