Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

Huisartsgeneeskunde

Onze missie

Huisartsgeneeskunde van VUmc levert inspirerend en vernieuwend onderwijs en onderzoek dat bijdraagt aan continue, integrale en persoonlijke zorg voor patiënten in de eerste lijn en in het bijzonder de huisartsgeneeskunde. Zij streeft, o.a. in haar eigen universitaire praktijk en het academisch netwerk huisartsgeneeskunde, actief de integratie van patiëntenzorg, onderwijs, opleiding, onderzoek en zorginnovatie na, met als doel dat de patiënt daar beter van wordt. (onze volledige missie en visie vindt u hier)


Onze taken

Huisartsgeneeskunde VUmc bestaat uit vijf secties (die u hiernaast vindt). Tussen de secties, en de secties van ouderengeneeskunde, vindt veel inhoudelijke samenwerking en personele uitwisseling plaats. De 150 medewerkers van huisartsgeneeskunde zetten zich met veel enthousiasme in voor onze academische taken: onderwijs en opleiding, onderzoek en patiëntenzorg.

Informatie

Wilt u meer weten over onze discipline, blader dan eens door onze site. Onder publicaties vindt u onze jaarverslagen en ook het Huisartsen Magazine, het vakblad dat drie keer per jaar verschijnt. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste docenten, opleiders, onderzoekers en studenten. Hieronder vindt u daarover meer informatie:

Huisarts worden?
Huisartsbegeleider worden?
Een masterstudent opleiden?
Docent worden?
Extern docent worden?
AIOTHO worden?