Betrokken en zorgvuldig - Kennis maakt ons beter

Chris Polman dé MS-topexpert van de wereld

5 december 2013

Chris Polman staat op de eerste plaats van experts op het gebied van de ziekte multiple sclerose (MS). Deze lijst van Expertscape is gebaseerd op een analyse van alle publicaties over de afgelopen tien jaar. Het VUmc MS Centrum Amsterdam staat volgens deze lijst op de vijfde plaats als gespecialiseerd MS-instituut.

Voor de lijst zijn honderden instituten en duizenden specialisten vergeleken. Expertscape maakt lijsten om de beste artsen en onderzoekers ter wereld te identificeren op het gebied van 26.000 ziektebeelden. Doel is patiënten te helpen topexperts te vinden voor hun aandoening. 
Naast Chris Polman staan van het VUmc ook Frederik Barkhof (plaats 17 - radioloog) en Jeroen Geurts (plaats 23 - neurowetenschapper) hoog genoteerd in de lijst met MS-experts. Op de lijst van instituten verwijzen de nummers 2, 3 en 4 naar hetzelfde centrum in Londen en de nummers 6 en 7 naar hetzelfde centrum in Milaan (Italië) . Daarom hoort het VUmc MS Centrum Amsterdam tot de top vijf van de in MS gespecialiseerde ziekenhuizen wereldwijd.

Bekijk de lijst online via: http://expertscape.com/ex/multiple+sclerosis

bron: Origineel

printen