Expert Meeting op 10 mei 2017

In de Anna Reynvaanweek wordt op woensdag 10 mei in het AMC de Expert Meeting gehouden over het thema van de Anna Reynvaanlezing: transmurale zorg.

Dit jaar zal de Anna Reynvaanlezing worden uitgesproken door Professor Mary D. Naylor. Zij is hoogleraar gerontologie aan de Universiteit van Pennsylvania en tevens de grondlegger van onderzoek naar transmurale zorg. Bij de Expert Meeting zal zij ingaan op de verschillende presentaties van de sprekers.

Verschillende sprekers en professor Mary Naylor – die donderdag 11 mei de Anna Reynvaanlezing zal houden - zullen hun visies en ervaringen over het thema transmurale zorg delen. De presentaties worden in het Engels gehouden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De Expert Meeting wordt gehouden wordt georganiseerd door het Academisch Medisch Centrum, VUmc, de Hogeschool van Amsterdam, faculteit Gezondheid en het verpleegkundig tijdschrift Bijzijn XL. Bij de Expert Meeting staat de uitwisseling van kennis en het netwerken centraal. Indien u op voorhand al vragen heeft aan de sprekers, dan verzoeken wij u vriendelijk deze voor 1 mei te sturen aan: annareynvaan@amc.nl

U kunt zich inschrijven via de link https://amc.congrezzo.nl/em2017/aan-afmelding

printen