Geweldige opbrengst gala voor VONK

5 april 2018

Woensdag 28 maart jl. vond voor de 8e keer het 'With a Touch of WHITE' event plaats in de Kromhouthal te Amsterdam. Wederom heeft de Rotaryclub Amsterdam-Spinoza zichzelf weten te overtreffen door een programma samen te stellen opgebouwd uit dierbare momenten gecombineerd met een daverend entertainmentprogramma. Ruim 500 gasten, bij elkaar gebracht door het Amsterdamse bedrijfsleven, waren bijeengekomen met maar een doel; zoveel mogelijk geld op te halen voor VONK (VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker).

Na de ontvangst door Spinoza voorzitter Angela van 't Slot (tevens VUmc medewerker), nam Prof. Gertjan Kaspers de genodigden mee met een prachtig filmpje in zijn dagelijkse praktijk en de uitdagingen waar hij met zijn team dagelijks voor staat: zoveel mogelijk kinderen genezen van kanker en hun kwaliteit van leven tijdens en na de ziekte te verbeteren. Het indrukwekkende optreden van Lisanne Spaander bezorgde bij iedereen kippenvel.

Tijdens de veiling o.l.v. Paulina Cramer werden aantrekkelijke kavels aangeboden met als hoogtepunt een reis naar Kenia en bezoek aan de plaatselijke kliniek, samen met Gertjan Kaspers. Dit item is zelfs twee maal verkocht. 

De tafelverkoop, veilingen en lotenverkoop hebben de enorme opbrengst gegenereerd van maar liefst € 301.000! Een absoluut record. Gedurende de afgelopen 8 jaar heeft Rotaryclub Amsterdam-Spinoza meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor VONK en kinderkanker over de jaren heen, wat een onvoorstelbaar bedrag!

En dankzij alle vrijwilligers die deze avond mogelijk maken, voor en achter de schermen, kan het geld naar het goede doel gaan, waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

bron: Origineel

printen