Instagram Takeover op Wereld Alzheimer Dag

Instagram Takeover op Wereld Alzheimer Dag

21 september 2018

Iedere maand kun je via Instagram één dag lang virtueel meelopen met de zorgverleners van Amsterdam UMC, locatie VUmc. Via Instagram geven we jou een uniek kijkje achter de schermen bij onze afdelingen. Vandaag vrijdag 21 september, op Wereld Alzheimer Dag, is het de beurt aan Alzheimercentrum Amsterdam. Neuropsycholoog-onderzoekers Jori en Sterre laten hun dag zien via Instagram stories.

Insta Takeover x450 Alzheimer Centrum Amsterdam

Even voorstellen
''Hoi! Wij zijn Sterre Rechtuijt (L) en Jori Tomassen (R) en wij werken beiden bij het Alzheimercentrum Amsterdam, Amsterdam UMC, locatie VUmc. Wij zijn neuropsycholoog en werken zowel in de patiëntenzorg als in het onderzoek. Jori is promovenda bij het Tweelingenonderzoek. Zij onderzoekt hersenveranderingen bij tweelingen zonder geheugenproblemen. Sterre is onderzoeksassistent bij het 100-plus onderzoek. Dit onderzoek bekijkt waarom sommige mensen 100 jaar of ouder worden met goede geestelijke vermogens, terwijl anderen reeds jong de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie krijgen. ''
 
Kijkje achter de schermen
In het kader van Wereld Alzheimer Dag geven Sterre & Jori vandaag een kijkje achter de schermen van het Alzheimercentrum Amsterdam. Hoe ziet hun werkdag er uit? Hoe ziet het Alzheimercentrum er van binnen uit? Wat wordt er zoal gedaan aan diagnostische onderzoeken op een screeningsdag voor nieuwe patiënten? Dit en nog veel meer kun je zien op in de "stories" via het @vumcamsterdam Instagram.
 
Stel een vraag
Heb jij een vraag voor Sterre en Jori? Dit is je kans! Via de speciale chatfunctie op Instagram kun je Sterre en Jori vandaag tussen 9:00 en 17:00 vanmiddag een berichtje sturen.

X 450 ALZHEIMER TAKEOVER INTSA

Wil je ook werken bij Alzheimercentrum Amsterdam?
Bekijk onze vacatures

bron: Origineel

printen