Nieuwe wachtruimte cadeau van stichting Helden van de zorg

6 juni 2018

Op de locatie Slotervaart (Louwesweg 6) op de afdeling kind/vrouw krijgt VUmc een nieuwe inrichting van de wachtruimte cadeau van de stichting Helden van de Zorg. Op 9 juni om 17 uur wordt de wachtruimte officieel geopend. Het idee is gedurende de spanningsvolle wachtperiode voldoende afleiding en comfort te bieden om daarmee het wachten te veraangenamen. Stichting Helden van de Zorg ondersteunde daarom van harte het idee om de wachtruimte te moderniseren. Bij de herinrichting waren de thema's Amsterdam en huiselijke gezelligheid uitgangspunten.

Ron Krijnen, directeur van sponsor Finitouch, zal het project overdragen aan het bestuur van stichting Helden van de Zorg, waarna Erik Scherder, ambassadeur van Helden van de Zorg, het project overdraagt aan VUmc door middel van het aanbieden van een plaquette.
 
De Stichting Helden van de Zorg wil medewerkers die werkzaam zijn in de zorg en dagelijks de zorg voor patiënten hebben een extra blijk van waardering geven. Enerzijds door middel van het organiseren van een jaarlijks uitje en anderzijds door middelen beschikbaar te stellen waarmee medewerkers in de zorg, maar bovenal ook de patiënten, extra geholpen worden.

bron: Origineel

printen