Wereld Prematuren Dag 17 november 2018

2 oktober 2018

Amsterdam UMC locatie VUmc, VOC en Kinderstad verwelkomen ouders en hun couveusekind(eren) op de terugkom-ochtend op 17 november, Wereld Prematuren Dag!

2018-10-02 logo wereld prematurendag 2018
Al jaren steken VUmc en de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC) ouders van kinderen die op de NICU verblijven, een hart onder de riem op Wereld Prematuren Dag, jaarlijks op 17 november. Dit jaar nodigen we ook graag ouders en hun kinderen die ooit op NICU hebben gelegen uit op zaterdagochtend 17 november 2018! Om bij te praten, herinneringen op te halen, etc.

Samen met Amsterdam UMC Kinderstad hebben we een speurtocht voor kinderen, waarbij onder meer duidelijk wordt hoe groot een couveuse eigenlijk is. Of eigenlijk, hoe klein…

Kinderstad is een kleurrijke en grote speelruimte van ruim 800 vierkante meter op de 9de en 10de verdieping van het ziekenhuis aan de De Boelelaan in Amsterdam. Er is genoeg te doen en beleven, kinderen zullen zich niet snel vervelen. De deuren van Kinderstad gaan 's ochtends om 10 uur open, de bijeenkomst duurt tot 13.30 uur.

Ouders en kinderen kunnen elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en ervaringen delen. Daarnaast hebben we de primeur dat Elly Godijn, zelf moeder van een te vroeg geboren dochter, haar dagboekroman Blauw Gras presenteert.

2018-10-02 Wereld prematuren dag 2018

I.v.m. de voorbereidingen is het noodzakelijk dat je je aanmeldt. Stuur een mail naar contactpersoon.voc.vumc@gmail.com met de volgende informatie:
Ik………………….(naam en geboortedatum couveusekind) kom graag samen met mijn vader en/of moeder (doorstrepen wat niet van toepassing is). Mijn … ..broertjes/zusjes (aantal invullen) komen ook graag mee.  Het mailadres en telefoonnummer waar mijn ouders/ik (ivm mogelijke onvoorziene omstandigheden) op te bereiken zijn, zijn:……………..


Wij hebben er zin in! 

Team Neonatologie Amsterdam UMC, locatie Vumc en de vrijwilligers van de VOC en Kinderstad

bron: Origineel

printen