Zomerblog #2

6 zonnige plekken aan de Boelelaan! Nummer 5 zal je verbazen…

20 juni 2018

Zomerblog - #2
Deze zomer laten we Amsterdam UMC'ers aan het woord over uiteenlopende thema's. In deze blog gaat ons webcareteam opzoek naar de meest zonnige terrassen bij locatie VUmc.

De zomer is aangebroken! Dat betekent dat we eindelijk weer buiten kunnen lunchen en genieten van de zonnestralen. Benieuwd naar onze hotspots? Speciaal voor jou hebben we 6 zonnige plekken aan de Boelelaan bezocht. Deze locaties zijn supermakkelijk te bereiken én zijn geschikt voor al onze bezoekers.

1. Een oase van rust
Bij de Hortus kun je de meest exotische en unieke planten ter wereld vinden. Als natuurliefhebber ben je hier dus helemaal in je element. Geloof ons, deze plek is zo rustgevend dat je er niet meer weg wil! Je kunt hier heerlijk genieten van je favoriete drankje liggend in een strandstoel. Hoe chill is dat?!
2018-06-20-zomerblog-2---foto-1

2. Front row picknicken
Centraler kun je het niet krijgen: de picknick tafels van de AH to go. Hier bruist het van het leven! Zodra jij een lekkere lunch hebt gehaald bij de Appie, kun je daar eten met vriendinnen, collega's of misschien wel met die ene persoon die je zó leuk vindt. Houd er wel rekening mee dat deze hot-spot vaak vol zit. So be on time!
2018-06-20-zomerblog-2---foto-2

3. Panorama view
Genieten van een mooi uitzicht kan op de 4e verdieping van de polikliniek op het KTC-terras. Vanaf deze prachtige plek heb je een panorama uitzicht over de Boelelaan. Tip: vergeet niet je eigen lunch mee te nemen, je kunt er namelijk niks kopen.
2018-06-20-zomerblog-2---foto-3

4. Groene vingers kweken
De handen uit de mouwen! Bij de tuintjes naast het 02-gebouw kun je namelijk tuinieren! Dus neem je gieter en schep mee. We moeten het toegeven, het is een andere manier van lunchen, maar het is zeker het proberen waard.
2018-06-20-zomerblog-2---foto-4

5. Verborgen pareltje
Je moet even zoeken maar dan heb je ook wat. Dit beschutte plekje boven bij Poli W is namelijk echt té cute! Ideaal voor een romantische lunchdate met die ene collega. Of een goed kringgesprek. Have fun!
2018-06-20-zomerblog-2---foto-5

6. Hou het hoofd koel
Word het je allemaal een beetje te heet onder de voeten? Achter de Amstelzaal vind je bankjes verstopt in de schaduw. Dit is de perfecte time-out locatie voor de hete zomerdagen. Zitplek gegarandeerd én je hoeft je zonnebrand niet mee te nemen.
2018-06-20-zomerblog-2---foto-6

Tekst: Cheriva Volney
Beeld: Sanne Baaij

 

bron: Origineel

printen