13 feb

Algemene Voorlichtingsbijeenkomst voor volwassenen met Genderdysforie (13 februari 2020)

Voorlichtingsbijeenkomst

Graag nodigt het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie u uit voor de Algemene Voorlichtingsbijeenkomst voor Volwassenen met Genderdysforie op donderdag 13 februari 2020 - 18.00 – 21.00 uur in de Amstelzaal, locatie VUmc begane grond, kliniek, De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam

Deze avond is informatief en bedoeld voor alle volwassenen met genderdysforie en hun naasten. In deze bijeenkomst geven wij algemene informatie over het behandeltraject. We kunnen hierbij helaas niet op elk onderwerp gedetailleerd ingaan gezien de beperkte tijd.

Het is een aaneenschakeling van korte presentaties over de verschillende fasen binnen het traject. Voor het specifieke programma verwijzen wij u naar de bijlage.

Op diverse momenten in het behandeltraject zal er dieper ingegaan worden op specifieke aspecten van het behandeltraject.

U bent van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen als u meer behoefte heeft aan informatie. We willen benadrukken dat uw aanwezigheid niet verplicht is en als u al eens geweest bent, mag u uiteraard weer komen.

Om deel te kunnen nemen aan deze voorlichting is aanmelden noodzakelijk, dit vanwege de beperkte zaalcapaciteit. Uiteraard kunt u ook familie, vrienden of andere geïnteresseerden meenemen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 6 februari via het online inschrijfformulier of via genderteam-poli@vumc.nl

Vanwege de beperkte zaalcapaciteit vragen wij u dit te maximaliseren tot 2 personen.  

U ontvangt na aanmelding een bevestigingsbrief, graag verzoeken wij u deze bevestiging mee te nemen naar de voorlichtingsbijeenkomst.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan uw inschrijving