27 jan

MS-MasterclasS

Masterclass

De volgende editie van de MS-MasterclasS zal op donderdag 27 en vrijdag 28 januari 2022 plaatsvinden. Om het interactieve karakter van deze cursus te waarborgen, hebben wij plaats voor maximaal 15 deelnemers. De MS-MasterclasS is bedoeld voor neurologen met een speciale interesse in MS. De kleinschaligheid en praktische aanpak garanderen dat u de opgedane kennis na afloop goed kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging van Neurologie (11 punten).

Momenteel is niet bekend hoe onze samenleving er over een paar maanden uit zal zien. Of de cursus definitief door zal gaan (live of online) zullen wij tijdig beslissen.

Aanmelden: Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de MasterclassS in 2022 dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze cursus bedraagt € 300. Dit is exclusief diner en hotelovernachting; beiden op donderdagavond. Hotel en diner zijn optioneel. Kosten hotelovernachting bedragen € 190; voor diner € 75.
De MS-MasterclasS wordt in 2022 mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Nationaal MS Fonds. Meer informatie inclusief het programma vindt u in de folder.

Logo nationaal msfonds