(Weg) werkzaamheden rondom Amsterdam UMC, locatie VUmc

Verkeershinder richting Amsterdam UMC, locatie VUmc

Van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november vinden werkzaamheden plaats aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI. De A10 Zuid richting Utrecht is dan afgesloten en er rijden geen treinen naar Amsterdam Zuid en RAI. Amsterdam UMC, locatie VUmc is dan - zowel met de auto als per openbaar vervoer - lastiger bereikbaar. Houdt u rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen.

A4 en A10 Zuid

Vanaf donderdagavond 31 oktober 22:00 uur is de A10 Zuid aan de zuidzijde afgesloten tot maandagochtend 4 november 05:00 uur. Komend van de A10 West is de A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer, richting de A2 en A10 Oost (knooppunt Amstel). Komend vanaf A4/Schiphol is de snelweg (A4 en A10 Zuid) afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp. Verkeer wordt omgeleid via de A5 en A9. De oprit S109 richting knooppunt Amstel blijft te gebruiken, net als de A10 Zuid en de A4 richting Schiphol.

Openbaar vervoer

Treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI is deze drie dagen niet mogelijk. Reizigers reizen om via Amsterdam Centraal. Reizigers van en naar station Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI kunnen gebruikmaken van de metro. Raadpleeg voor vertrek een reisplanner zoals www.9292.nl en houd rekening met extra reistijd.

Meer informatie

·         Kijk voor meer informatie op www.zuidas.nl.

·         We adviseren u uw reis voor te bereiden via www.vananaarbeter.nl of www.9292.nl.

Andere werkzaamheden

Kijkt u voor actuele wegwerkzaamheden op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/wegwerkzaamheden.