Balie- en Telefoontraining

Schrijf je nu in

Telefonische bereikbaarheid en professioneel, patiëntgericht en vriendelijk klantencontact is erg belangrijk voor Amsterdam UMC. Hoe oefen je als medewerker zelf invloed uit op de effectiviteit en de duur van je telefoongesprekken, afgezien van personele bezetting en de technische middelen? In deze training van drie dagdelen besteden we hier ruim aandacht aan.

Naast eigen invloed op de effectiviteit en duur van telefoongesprekken, behandelen wij in deze training uitvoerig het thema klantgerichtheid in directe contacten met zowel patiënten en bezoekers als collega’s aan de balie en op de werkvloer.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch

We besteden aandacht aan theoretische kaders die op interactieve wijze worden behandeld. Een deel van de dag staat in het teken van oefenen met eigen praktijksituaties. Dit doen we samen met een professionele trainingsacteur.

De volgende onderwerpen komen tijdens de gecombineerde balie- en telefoontraining aan bod:

  • klantgerichtheid
  • communicatie - lichaamstaal - houding & gedrag - verbaal
  • balie etiquette
  • gedragsstijlen
  • lastige situaties - omgaan met emoties
  • telefoon etiquette
  • luister- en gesprekstechnieken
  • slecht nieuwsgesprekken
  • eigen cases / praktijksituaties en inbreng

Doelgroep

De balie- en telefoontraining is voor alle medewerkers die in back- of frontoffice situaties werken, zoals doktersassistenten en medisch administratief medewerkers, secretariaat medewerkers en ieder ander die frequent telefonisch en klantcontact onderhoudt en vaardigheden in dat verband wil verbreden en verdiepen.

Duur

3 dagdelen

Prijs

€270,- voor UMC medewerkers (VUmc en AMC). AMC medewerkers kunnen zich via de knop: geen medewerker VUmc inschrijven. Kies voor betaling: stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training. Het bedrag wordt dan verrekend. €335,- voor VUmc Klanten.

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Gitta Paardenkooper