Basale reanimatie van volwassenen - Zorgleren

Reanimatie is het opheffen van een circulatie- en/of ademhalingsstilstand. Voor het correct en verantwoord uitvoeren van reanimatie bestaan richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Met deze e-learning leert u, volgens deze richtlijnen, basale reanimatie voor volwassenen.

Deze e-module heeft vooral een praktische insteek, gericht op het beheersen van basale reanimatie. Stap voor stap leert u een circulatiestilstand te herkennen en leert u wanneer en hoe u basale reanimatie moet uitvoeren. Aan de hand van video en foto's leert u bijvoorbeeld hoe u een AED bedient en waar u precies uw handen plaatst bij het uitvoeren van een hartmassage. Na het theoriegedeelte kunt u uw kennis op paraatheid toetsen in een oefenpraktijksituatie.

Doelgroep 

Professionals werkzaam in de gezondheidszorg.

Kosten

Medewerker VUmc: € 25,75 
Geen medewerker VUmc: € 40,75 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Anneke van Dijk