Beleidsplannen ontwikkelen en schrijven

Schrijf je nu in

U bent een (beleids)medewerker of een leidinggevende die gevraagd is om voor een bepaald probleem beleid te ontwikkelen en te schrijven. Misschien ziet u er tegenop omdat u vindt dat u niet kunt schrijven. Toch moet het gebeuren. Daarom wilt u er hulp hebben. Wij begeleiden u in het schrijven van een kort, bondig, leesbaar en begrijpelijk beleidsstuk.

Schrijf je nu in

Ook beschikbaar als Incompany training

Gelukkig is beleid maken tegenwoordig maar voor ongeveer de helft schrijven. De andere helft is voor communiceren: bij het ontwikkelen van beleid moet voortdurend contact zijn met de betrokken partijen. Van opdrachtgevers, tot beslissers, tot uitvoerders. Wat u op schrift stelt is de weerslag van alles wat u reeds met hen hebt besproken. Dus staan we tijdens de begeleiding ook regelmatig stil bij draagvlak creëren.

Naast individuele begeleiding bieden we ook de mogelijkheid een training Beleidsplannen ontwikkelen en schrijven incompany aan te vragen.

4 tot 6 bijeenkomsten van 1 ½ uur. Gedurende de begeleiding schrijft de medewerker een eigen beleidsplan.

Plaats

Amstel Academie

Informatie

Wilt u meer weten over de training (individuele begeleiding of incompany) of een afspraak maken met een van onze trainers op dit gebied, neemt u dan contact op met ons secretariaat: 020-444 5084.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Overige data en locaties

 • Datum op aanvraag VUmc Academie

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Het Secretariaat

Misschien ook interessant?

 1. Justitiële huisartsenzorg is zorg voor een bijzondere groep patiënten. Justitiabelen hebben met ze...
  Bekijk
 2. In vervolg op de workshop ‘Organiseer je mailbox’ ga je in deze workshop aan de slag met het en van...
  Bekijk
 3. Wil jij een overzichtelijke mappenstructuur in je mailbox? Waar je al je e-mails met gemak kan Dan...
  Bekijk
 4. Voor medewerkers of verpleegkundigen die werkzaam zijn op een hartcatheterisatiekamer biedt deze de...
  Bekijk