Cardiac Care

Schrijf je nu in

Als cardiac care-verpleegkundige of medewerker interventie cardiologie geeft u specialistische verpleegkundige zorg aan hartpatiënten. Een deel van hen heeft een acute of aanwezige ernstige stoornis van de vitale functie(s). Daarnaast zorgt u voor patiënten met ernstige ontwrichting van chronisch hart- en vaatlijden. De bijscholing Cardiac care helpt u te specialiseren op dit vakgebied.

Deze scholing is onder contructie. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Stuurt u dan een e-mail naar vumcacademie@vumc.nl

Inschrijven

Ook beschikbaar als Incompany training

De lesstof is gebaseerd op casuïstiek uit uw dagelijkse beroepspraktijk. Voor, tijdens en na de scholing maakt u gebruik van het e-learningprogramma van ExpertCollege. Door een mix van e-learning en werkcolleges (ook wel: Blended Learning) bieden we u een gevarieerd programma aan. De hartpatiënt met verschillende vormen van shock en de daarbij horende hemodynamiek staat hierin centraal. Met behulp van actuele casussen en theorie leert u interventies goed te onderbouwen..

Een nieuw programma is in ontwikkeling.

Doelgroep

Cardiac Care verpleegkundigen werkzaam op een hartbewaking, hartfalenpoli of hartkatheterisatiekamer.

Duur

2 dagen

Data

Bij interesse kunt u e-mailen naar vumcacademie@vumc.nl

Prijs  

€630,-    
(Indien u de e-learning 'Shock en demodynamiek' al in uw bezit heeft en het certificaat niet ouder is dan drie jaar, dan kost de bijscholing €477,50. De korting wordt verrekend met de facturering. Op de eerste lesdag dient u het certificaat mee te nemen.)  

Accreditatie  

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.  

Plaats  

VUmc Academie  
Medische Faculteit (MF-gebouw)  
Van der Boechorststraat 7 
1081 BT Amsterdam 

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Geertruida Oldenburger