De tijd de baas

Schrijf je nu in

Hebt u het vaak te druk? In de training De tijd de baas leert u effectief uw tijd te beheren. U buigt zich over vragen als: waarom doe ik wat ik doe? Wat vind ik belangrijk en maak ik daar tijd voor? Welke keuzes maak ik eigenlijk? Máák ik wel keuzes? ‘Nee’ zeggen is makkelijker als je weet waar je ‘ja’ tegen zegt!

Inschrijven

Ook beschikbaar als Incompany training

Als harder, slimmer en sneller werken geen oplossing is, wat dan wel?

We denken bij effectief tijdbeheer vaak aan plannen, organiseren en nee kunnen zeggen om nóg meer te kunnen doen in minder tijd. We proberen tijd te ‘managen’ om daarmee het gevoel te ondervangen dat er altijd te weinig van is. Veel mensen hebben problemen met tijd. Agenda’s zijn al maanden volgepland. We hebben het gevoel geleefd te worden, voelen ons schuldig dat we te weinig tijd hebben voor collega’s, we werken structureel over of nemen werk mee naar huis, en komen maar niet toe aan die belangrijke zaken.  Het wordt hoog tijd om stil te staan en ons te bezinnen op ‘tijd’! Dat doen we in deze training.

In 3 dagdelen leert u om uw tijd effectiever te benutten. Met een ervaren trainer neemt u uzelf onder de loep en leert u: bewust keuzes maken en prioriteiten stellen, nee zeggen, zelf de regie houden!

Doelgroep

Iedereen die het vaak te druk heeft en wil leren om zijn tijd effectief te beheren.

Duur

1 dag plus 1 ochtend circa 2 weken later.

Data

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gitta Paardenkooper.

Prijs

€315,-

Locatie

VUmc Academie
Medische Faculteit (gebouw MF)
Van der Boechorstraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Gitta Paardenkooper