e-Xpert Perifeer Infuus

In deze module wordt uitgelegd hoe een perifeer infuus aangelegd moet worden en welke materialen nodig zijn. Ook worden complicaties en contra-indicaties besproken, zoals flebitis en een subcutane infusie.

Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die onaanvaardbare risico’s voor de gezondheid van een cliënt met zich meebrengen als ze door een ondeskundige worden uitgevoerd. Het aanleggen van een perifeer infuus is een voorbehouden handeling. In deze module wordt uitgelegd hoe een perifeer infuus aangelegd moet worden en welke materialen nodig zijn. Ook worden complicaties en contra-indicaties besproken, zoals flebitis en een subcutane infusie.

Doelgroep

HBO-V, MBO-V studenten, Verpleegkundigen, Verzorgenden.

Kosten

VUmc: € 17,50
Extern: € 25,00

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan. 

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V: 2 

Aanbieder

Deze e-learning wordt aangeboden door VUmc Academie en ExpertCollege

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie