Horizontaal Toezicht Zorgincompany scholingsdag

Schrijf je nu in

Op deze interactieve scholingsdag worden uw medewerkers meegenomen in het belang van een goede registratie & declaratie en het op orde hebben van de processen.

Tijdens deze interactieve scholingsdag worden uw medewerkers meegenomen in het belang van een goede registratie en  declaratie en het op orde hebben van de processen.

Het programma wordt op maat gemaakt en kan naar uw wens worden ingevuld. Ons streven is altijd om de scholingsdag zo interactief en aansprekend mogelijk te maken met een duidelijk link naar de stand van zaken omtrent HTZ in uw eigen instelling, korte lezingen, (een) applicatieopdracht(en) en interessante sprekers. Een voorbeeld van de invulling van een scholingsdag, klik hier

Doelgroep

Zorgverleners (medisch specialisten en verpleegkundigen, dbc-contactpersonen, dbc-coördinatoren/adviseurs/medewerkers, dbc-accountmanagers, stafadviseurs, auditors, controllers, medewerkers medische administratie, doktersassistenten, hoofden medische administratie, managers bedrijfsvoering en sectordirecteuren (financieel).

Duur

1 dag

Datum

Nader te bepalen

Prijs

Op aanvraag

Accreditatie

Kan aangevraagd worden bij de NBA (accountants), SKZB (zorgadministratief personeel), ABAN (medisch specialisten) en V&VN (verpleegkundigen).

Locatie

In uw eigen instelling

Informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen over een mogelijke HTZ incompany scholingsdag in uw organisatie?
Stuur een mail naar: HorizontaalToezichtZorg-VumcAc@vumc.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Caroline van Vliet

Ook interessant?

  1. Horizontaal Toezicht Zorg (HTZ) is een samenwerking tussen de zorgverzekeraars en zorgaanbieders op...
    Bekijk
  2. Bent u leidinggevende in VUmc en wilt u uw vaardigheden op dit gebied en uw financiële inzichten u...
    Bekijk