Infuuspomp Asena GW

De infuuspomp Asena GW zorgt ervoor dat het infuus het juiste aantal vocht aan de patiënt toedient. In deze training leert u hoe deze pomp werk en hoe u deze aansluit en bedient.

In de training Infuuspomp Asena GW leer je over de volumetrische pomp en de werking ervan. Je leert deze pomp en de druppelsensor aan te sluiten en hoe je deze pomp zelfstandig kunt bedienen.

De training bestaat uit een theoriegedeelte en een oefengedeelte. Het theoriegedeelte is opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals Inleiding, Bediening en Infusen Algemeen. Veel aandacht wordt besteed aan de opstelling aan het bed en wat daaraan voorafgaat, evenals het gebruik van de druppelsensor. 

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn Instellen Infusieparameters en Handelingen bij Lopend Infuus. Ook de waarschuwingen en alarmeringen die de infuuspomp Asena GW kan geven zijn onderdeel van de training. Het oefengedeelte bestaat uit een diagnostische toets, waarmee je je opgedane kennis kunt toetsen.

Doelgroep

Zorg Leren heeft de training Infuuspomp Asena GW ontwikkeld voor medisch personeel, verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgverleners die zelfstandig met de infuuspomp Asena GW willen werken.

Kosten

Voor VUmc-medewerkers € 15,50  
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.     

Voor klanten van VUmc Academie € 26,00 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.  

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie