Intervisie voor teamleiders

Intervisie, onder begeleiding van een teamcoach, sparren met collega teamleiders over je eigen casuïstiek.

In een kleine groep van acht collega’s onder begeleiding van een teamcoach neem je de tijd om stil te staan bij wat je bezighoudt in je werk. Je onderzoekt samen problemen en dilemma’s die spelen. Je gaat ervaren wat voor jou de kern van het probleem is en zoekt naar oplossingsmogelijkheden voor jouw vraagstuk. Deze intervisie bied je de gelegenheid om een time-out te nemen van de dagelijkse hectiek en bied je de rust die nodig kan zijn om de situatie met andere ogen te bekijken.

De intervisie richt zich op:

  • inzicht krijgen in wat er allemaal meespeelt in deze casus
  • zelfonderzoek; wat maakt dat deze casus voor jou lastig is, welke waarden en normen zijn in het geding, waar gaat het werkelijk om voor jou?
  • de mogelijkheden om je vraagstuk verder op te pakken

NB. De intervisie is alleen voor interne klanten van Amsterdam UMC.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

Vier middagbijeenkomsten van 14.00 tot 17.00 uur, onder begeleiding van een vaste teamcoach, waarbij gewerkt wordt met de casuïstiek die speelt in het werk van de deelnemers. Er is telkens gelegenheid om te werken met twee à drie casussen per bijeenkomst.

Doelgroep

Teamleiders

Duur

Vier middagbijeenkomsten van 3 uur met in elk geval een interval van 4 à 5 weken.

Data

Volgt


Prijs
(alleen interne klanten)

Deelname is in principe vrij van kosten, vrijwillig maar niet vrijblijvend. Mede door je actieve aanwezigheid wordt de kwaliteit van de intervisie bepaald. Derhalve geldt dat, indien je je tweemaal afmeldt, de kosten (100 euro per intervisiebijeenkomst) aan je worden doorbelast.

Locatie

VUmc Academie
Van der Boechhorststraat 7
1081 BV Amsterdam
(of nader te bepalen, in een van de gebouwen van Amsterdam UMC).

Aanmelding  

Stuur een e-mail naar: intervisie@amsterdamumc.nl. Een van onze collega’s zal dan contact opnemen voor een intakegesprek.

Accreditatie

Geen

Helpdesk

Heb je een vraag over inschrijven, aanmelden, inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Arent Muller en Loet Smeets