Intra-aortale ballonpomp MAQUET

De e-learning training behandelt de theorie achter het gebruik van een intra-aortale ballonpomp en specifiek de werking van de S98/98XT van MAQUET. In deze e-learning worden alle functies van de intra-aortale ballonpomp geleerd, zoals signalen, triggers, curves en het aanpassen van de ondersteuning.

Met een intra-aortale ballonpomp wordt het linkerventrikel en de bloedcirculatie tijdelijk ondersteund. De ballonpomp verhoogt het aanbod van zuurstofrijk bloed in de hartspier en vermindert tegelijkertijd de zuurstofvraag van de hartspier. Een ballonpomp wordt gekoppeld aan een intra-aortale ballonkatheter: de pomp insuffleert en desuffleert de ballon.

In deze e-learning worden alle functies van de intra-aortale ballonpomp geleerd, zoals signalen, triggers, curves en het aanpassen van de ondersteuning. Daarnaast wordt in de e-learning uitgebreid ingegaan op de verschillende alarmen. Tot slot komen de menu’s aan bod waarmee je de voorkeursinstellingen van de ballonpomp aan je eigen wensen kunt aanpassen.

Doelgroep

IC- en CCU-verpleegkundige

Kosten

Medewerker VUmc: € 15,50 
Geen medewerker VUmc: € 26,00

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie