Intra-aortale ballonpomp MAQUET

De e-learning training behandelt de theorie achter het gebruik van een intra-aortale ballonpomp en specifiek de werking van de S98/98XT van MAQUET. In deze training worden alle functies van de intra-aortale ballonpomp geleerd, zoals signalen, triggers, curves en het aanpassen van de ondersteuning.

Met een intra-aortale ballonpomp wordt het linkerventrikel en de bloedcirculatie tijdelijk ondersteund. De ballonpomp verhoogt het aanbod van zuurstofrijk bloed in de hartspier en vermindert tegelijkertijd de zuurstofvraag van de hartspier. Een ballonpomp wordt gekoppeld aan een intra-aortale ballonkatheter: de pomp insuffleert en desuffleert de ballon.

In deze training worden alle functies van de intra-aortale ballonpomp geleerd, zoals signalen, triggers, curves en het aanpassen van de ondersteuning. Daarnaast wordt in de training uitgebreid ingegaan op de verschillende alarmen. Tot slot komen de menu’s aan bod waarmee je de voorkeursinstellingen van de ballonpomp aan je eigen wensen kunt aanpassen.

Doelgroep

IC- en CCU-verpleegkundige

Kosten

Voor VUmc Medewerkers € 15,50 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.  

Voor Klanten van VUmc Academie € 26,00
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.  

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden .

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie