Jaargesprekken

Schrijf je nu in

Het jaargesprek is voor u als leidinggevende één van de instrumenten die u kunt inzetten om uw medewerker(s) aan te sturen, te motiveren, enthousiasmeren, stimuleren en ontwikkelen. Ter voorbereiding op het voeren van jaargesprekken of ter verfrissing van uw vaardigheden ten opzichte van het voeren van jaargesprekken is er een workshop ontwikkeld.

De workshop duurt één dag en bevat een theorie en een praktijk (oefen) gedeelte met behulp van een acteur. De training is bedoeld voor leidinggevenden die effectievere jaargesprekken willen voeren.

Schrijf je nu in

Ook beschikbaar als Incompany training

De workshop is ontwikkeld om u als leidinggevende te laten kennis maken met en te oefenen in het voeren van het jaargesprek. Bovendien biedt de workshop ruim de gelegenheid om op dit gebied te leren van elkaar als leidinggevenden.

Tijdens de workshop ligt de nadruk op de wijze waarop u met uw medewerkers in gesprek komt: hoe zorgt u voor een goede afstemming en verbinding? En hoe u kunt omgaan met uw eigen vragen ten aanzien van het voeren van een jaargesprek.

Voorafgaande aan de workshop wordt u verzocht om eigen casuïstiek aan te leveren. Deze wordt tijdens de middag gebruikt in het praktijkgedeelte.

In het ochtendprogramma is o.a. aandacht voor de voorbereidingen van het jaargesprek, eigen ervaringen met jaargesprekken, de opbouw van het jaargesprek, de inbreng van de medewerker en de verslaglegging. In het middagprogramma wordt met behulp van een acteur geoefend met eigen casuïstiek.

Doelgroep

Leidinggevenden

Duur

Hele dag

Prijs

225 euro

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Overige data en locaties

 • Datum op aanvraag VUmc Academie

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Marjo van Tol

Misschien ook interessant?

 1. Justitiële huisartsenzorg is zorg voor een bijzondere groep patiënten. Justitiabelen hebben met ze...
  Bekijk
 2. In vervolg op de workshop ‘Organiseer je mailbox’ ga je in deze workshop aan de slag met het en van...
  Bekijk
 3. Wil jij een overzichtelijke mappenstructuur in je mailbox? Waar je al je e-mails met gemak kan Dan...
  Bekijk
 4. Voor medewerkers of verpleegkundigen die werkzaam zijn op een hartcatheterisatiekamer biedt deze de...
  Bekijk