Leren Presenteren

De één voelt zich als een vis in het water wanneer hij of zij voor een groep staat en de ander krijgt alleen al bij het idee een verhoogde hartslag en zweetdruppels z’n voorhoofd. Heel begrijpelijk, want het geven van een presentatie/klinische les kan best stressvol zijn. Maar presenteren kun je leren! In de eendaagse cursus ‘Leren presenteren’, leren we je hoe je een goede presentatie opbouwt, ontvang je handvaten voor stressreductie en gaan we actief oefenen.

De cursus is inclusief eenmalig les/presentatiebezoek door de trainer en je ontvangt professionele persoonlijke feedback op je presentatie. (dit is een presentatie die je na de cursus doet binnen je eigen werkveld)

De coachingsdatum stem je af met de trainer.

Doelgroep

(gespecialiseerd) verpleegkundigen, verzorgenden, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, radiodiagnostisch en radiotherapeutisch laboranten en andere medewerkers die lessen willen gaan geven.

Duur

1 lesdag en 1 coaching.

Data

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trudie van Luijnen - Ligtvoet.

Prijs

Op aanvraag.

Plaats

VUmc Academie
Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Accreditatie

VUmc Academie is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving? Stuur een e-mail naar: support@vumcacademie.nl.

 

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Trudie van Luijnen - Ligtvoet