LinkedIn

Schrijf je nu in

LinkedIn is dé manier voor het bijhouden en uitbreiden van je zakelijke netwerk. In deze online cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een succesvolle profielpagina kunt maken en op de juiste manier gebruik kan maken van LinkedIn.

Deze cursus bestaat uit verschillende hoofdstukken waarin de vele mogelijkheden van LinkedIn behandeld worden. Met Linkedin kun je je zakelijke netwerk online bijhouden. Stap voor stap krijg je met behulp van video's te zien hoe je een succesvolle profielpagina kunt maken. Je profiel wordt gemakkelijker gevonden en je legt nog sneller contact met de juiste mensen en bedrijven.

Doelgroep

Deze cursus is alleen voor VUmc medewerkers.

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie

Misschien ook interessant?

 1. Als onderdeel van een Amsterdam-breed project hebben VU/VUmc onderzoekers een pilot training voor...
  Bekijk
 2. Opleiding

  Researchmedewerker

  Een researchmedewerker is onmisbaar in het proces rondom klinisch wetenschappelijk onderzoek! De de...
  Bekijk
 3. In deze variant van de opleiding tot anesthesiemedewerker bieden wij studenten van de hbo-V van de...
  Bekijk
 4. Bijtanken, opfrissen? Hoe zat het ook alweer? Herken je dit? Je doet schijnbaar moeiteloos je werk...
  Bekijk