Maagsonde

In deze e-learning training wordt ingegaan op de anatomie en fysiologie van de mond- en keelholte. Ook worden (contra-)indicaties en risico’s voor, tijdens en na het inbrengen van een maagsonde via de neusholte behandeld. Tevens wordt ingegaan op de materiaalkeuze voor het inbrengen van de maagsonde. Uiteraard worden ook alle zaken rond de uitvoering behandeld.

Uitgebreid wordt ingegaan op de theorie en het inbrengen, verzorgen en verwijderen van een maagsonde via de mond-keelholte. Deze risicovolle voorbehouden handeling mag uitsluitend door een bevoegd persoon worden verricht in opdracht van een arts.

Doelgroep

Verpleegkundigen niveau 4 en 5, verzorgenden en praktijkondersteuners. 

Kosten

Voor VUmc Medewerkers € 15,50 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf betaalt. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.  

Voor Klanten van VUmc Academie € 26,00 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald. 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie