Maatwerktraject anesthesiemedewerker voor medisch hulpverleners

Het maatwerktraject CZO-erkende anesthesieopleiding is een verkorte opleiding voor medisch hulpverleners.

Ben je aan een hogeschool opgeleid tot medisch hulpverlener (BMH) en wil je ook het landelijk erkende CZO diploma Anesthesiemedewerker behalen? Dit is mogelijk. VUmc Amstel Academie bied je de mogelijkheid om een verkorte opleiding te volgen in de vorm van een maatwerktraject.

Het maatwerktraject vindt plaats in de vorm van in-service onderwijs. Dit betekent dat je gedurende het traject in dienst bent van een zorginstelling.

Afwisselend werk je in de praktijk en volg je onderwijs bij Amstel Academie. Wanneer je de opleiding start is afhankelijk van het maatwerktraject dat in samenspraak met je werkgever wordt vastgesteld.

De verwachting is dat je in één à anderhalf jaar zowel het theorie- als het praktijkgedeelte van het traject kunt afronden.

Na het positief afronden van het traject heb je recht op een CZO-diploma anesthesiemedewerker.

Doelgroep

Om deel te mogen nemen aan het maatwerktraject moet je in het bezit zijn van een HBO-diploma tot medisch hulpverlener.

Duur

Één à anderhalf jaar.

Kosten

De kosten voor dit maatwerktraject worden betaald door de zorginstelling. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de duur en het te volgen programma.

Solliciteren

Om deel te kunnen nemen aan het maatwerktraject is het noodzaak dat solliciteert bij een van de bij Amstel Academie aangesloten ziekenhuizen. Weet je niet aan wie je de sollicitatiebrief kunt sturen, neem dan contact op met Personeelszaken. Zij kunnen je de sollicitatieprocedure van hun ziekenhuis uitleggen en vertellen of je voldoet aan de gestelde eisen.

Als je door de zorginstelling bent aangenomen draagt zij er zorg voor dat je wordt aangemeld bij Amstel Academie. Je ontvangt een uitnodiging voor een intakegesprek met een Anestesieopleider. Aan de hand van dit gesprek en een curriculumvergelijking wordt er een maatwerktraject opgesteld.

Startdatum

Het startmoment is afhankelijk van het traject en wordt in overleg met je werkgever (de zorginstelling) vastgesteld.

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft voor deze opleiding, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Amstel Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

Geert Verweij