Medisch ondersteunende vakken

Schrijf je nu in

Bent u geïnteresseerd in medische terminologie en ziekteleer? De Medisch Ondersteunende Vakken worden samen met de Opleidingen tot Zorgadministrateur geactualiseerd. Op dit moment is er nog geen nieuwe startdatum bekend. Wij werken bij de actualisatie samen met de NFU, inhoudsdeskundigen en andere relevante stakeholders.

Als u op de hoogte wilt blijven van deze ontwikkelingen, laat dan een bericht achter via VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

De module Medisch Ondersteunende Vakken is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan basiskennis op het gebied van anatomie, medische terminologie en ziekteleer. Tijdens zes lesdagen komen verschillende stelsels van het menselijk lichaam aan bod. Ook krijgt u inzicht in de grammatica en uitspraakregels van de medische terminologie. U eindigt de opleiding met een presentatie over een zelfgekozen onderwerp in de ziekteleer.

Programma

Het programma van de opleidingen wordt geactualiseerd en is nog in ontwikkeling. Wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan een bericht naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

Data

Op dit moment is nog geen nieuwe startdatum bekend.

Locatie

VUmc Academie Medische Faculteit
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Aanmelden

Als u interesse heeft in het volgen van de Medisch Ondersteunende Vakken, kunt u een mail sturen naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl. Wij houden u dan op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

Gerda Blom

Ook interessant?

  1. De nieuwe geactualiseerde Opleiding Zorgadministratie (HBO+) start in 2021. Wij werken bij de samen...
    Bekijk
  2. De Opleidingen tot Zorgadministrateur worden geactualiseerd. Op dit moment is nog geen nieuwe Wij...
    Bekijk
  3. Wilt u bijgepraat worden in de snel veranderende wetgeving van de zorg? VUmc Academie organiseert u...
    Bekijk