Office 2010 Excel - Basiscursus (Zorgleren)

In deze e-learning maak je kennis met Office Excel. Je oefent in een aantal hoofdstukken en lessen diverse vaardigheden, die je zelf uitvoert voor taken waarin je Excel wilt gaan gebruiken. Je wordt stap voor stap geholpen en leert aan het eind van ieder hoofdstuk zelfstandig met Excel te werken. Als alle hoofdstukken zijn afgerond maak je een eindoefening. 

Het maken van duidelijke overzichten en planningen is met Microsoft Office Excel eenvoudig aan te leren. Je leert efficiënt met cijfers werken en berekeningen maken, formules invoeren en opmaak gebruiken. Er is geen speciale basiskennis vereist.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Basishandelingen: gegevens invoeren, opslaan, afdrukken
  • Rekenen, formules invoeren
  • Opmaak basis (plaatsen gegevens in cellen, letteropmaak, lijnen, kaders, kleuren en arceringen)
  • Opmaak gevorderd (auto-opmaak, kop- en voettekst, rasterlijnen)

Doelgroep

Medewerkers, werknemers en personeel. Overige professionals zonder of met geringe kennis van Microsoft Office Excel.

Kosten

Voor medewerkers van VUmc: € 17,50
Voor klanten van VUmc: € 32,00

Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van dit product en de financiering daarvan. 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie