One Day Medical MBA voor specialisten/huisartsen

Na het grote succes in april en september van vorig jaar en maart dit jaar, organiseert het Amsterdam UMC op 28 september 2020 opnieuw de One Day Medical MBA.

Deze workshop voor medisch specialisten/huisartsen Amsterdam UMC (locatie AMC en VUmc) wordt gegeven bij Loetjes Garage in Amstelveen.

In de gezondheidszorg is “the professional in the lead” een goed uitgangspunt. Echter, de organisatie van de zorg is de laatste decennia steeds complexer geworden. Hierdoor zal een arts, naast zijn of haar medisch inhoudelijke kennis, organisatorische kwaliteiten en vaardigheden steeds harder nodig hebben. Dergelijke kennis zal verworven dienen te worden. De One Day Medical MBA is een initiatief om gedegen kennis van organisatie bij artsen op te bouwen.

De One Day Medical MBA wordt georganiseerd door Alexander Vlaar en Frida van den Maagdenberg, in samenwerking met een aantal enthousiaste en ervaren sprekers.

Programma:

voorlopig programma - 28 september [download]

Accreditatie:

Voor One Day Medical is accreditatie aangevraagd voor 6 punten bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Accreditaties van het ABAN zijn geldig voor alle BIG-erkende specialismen.

Voorbereiding:

Ca. 8 uur (u krijgt +/- 2 weken van te voren de opdrachten per email toegezonden)

Aanmelden

Aanmelden kan tot 28 augustus via het registratieformulier op de website.
Meer informatie over de One Day Medical MBA is te vinden via: http://onedaymedicalmba.nl/

Organisator:

Alexander Vlaar en Frida van den Maagdenberg, in samenwerking met een aantal enthousiaste en ervaren sprekers.

Voor aanvullende informatie of vragen:

secretariaatrvb@amc.uva.nl