One Day Medical MBA voor specialisten/huisartsen

Na het grote succes van vorige edities organiseert het Amsterdam UMC op 30 oktober 2023 opnieuw de One Day Medical MBA.

De One Day Medical MBA is bedoeld voor medisch specialisten, huisartsen en sociaal geneeskundigen. De dag wordt gehouden bij het Rosarium in Amsterdam Buitenveldert.

In de gezondheidszorg is “the professional in the lead” een goed uitgangspunt. Echter, de organisatie van de zorg is de laatste decennia steeds complexer geworden. Hierdoor zal een arts, naast zijn of haar medisch inhoudelijke kennis, organisatorische kwaliteiten en vaardigheden steeds harder nodig hebben. Dergelijke kennis zal verworven dienen te worden. De One Day Medical MBA is een initiatief om gedegen kennis van organisatie bij artsen op te bouwen.

De One Day Medical MBA wordt georganiseerd door Alexander Vlaar in samenwerking met een aantal enthousiaste en ervaren sprekers.

Accreditatie:

Voor One Day Medical is accreditatie aangevraagd voor 6 punten bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Accreditaties van het ABAN zijn geldig voor alle BIG-erkende specialismen.

Voorbereiding:

Ca. 8 uur (u krijgt +/- 2 weken van te voren de opdrachten per email toegezonden)

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 maand voor aanvang van de training via het registratieformulier op de website, meteen aanmelden kan ook via de link bovenaan deze pagina.

Kosten

Amsterdam UMC medewerkers: € 450,--
NIET Amsterdam UMC medewerkers: € 850,--

Meer informatie over de One Day Medical MBA is te vinden op onze website: http://onedaymedicalmba.nl/

Organisator:

Alexander Vlaar, in samenwerking met een aantal enthousiaste en ervaren sprekers.

Voor aanvullende informatie of vragen:

secretariaatrvb@amc.uva.nl