OneNote training

Vervang uw papieren notitieblok met OneNote. Met OneNote kunt u gemakkelijk en geordend notities en aantekeningen bij elkaar houden. Tijdens deze 1-daagse OneNote training leert u alle onderwerpen om handig en efficiënt met deze applicatie te werken.

Tijdens deze praktijkgerichte training leert u vaardigheden om effectief te werken met OneNote. Vervang uw papieren notitieblok. Met OneNote kunt u gemakkelijk en geordend notities en aantekeningen bij elkaar houden. OneNote is het ideale hulpmiddel tijdens vergaderingen, periodieke overleggen en bij projecten. Maak aantekeningen, notities, voeg koppelingen, afbeeldingen en zelfs geluidsopnamen toe. Allemaal op 1 plek en zelfs gekoppeld aan bestaande documenten, Outlook afspraken en of taken. Het is ook deelbaar met b.v. collega's.

Voor de prijs kunt u klikken op: Praktisch.

De volgende onderwerpen komen tijdends de training aan bod:

  • Automatisch opslaan;
  • Wachtwoord gebruik binnen OneNote;
  • Gebruik maken van labels in OneNote;
  • Tekeningen of inktpen aantekeningen maken;
  • Samenwerken en delen in OneNote notities;
  • Het maken van koppelingen;
  • Dokken.

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft om deel te nemen aan de training en enige ervaring heeft met het besturingssysteem van Windows.

Duur

1 dag

Tijdstip: 09.30 uur tot en met 16.30 uur  

Data

Voor nieuwe data kunt u klikken op inschrijven.

Prijs

€ 506,- voor alle deelnemers. Ben je medewerker van locatie AMC? Schrijf je dan in via de knop ‘geen medewerker VUmc’. Kies bij betaling voor ‘stuur mijn werkgever een factuur voor de kosten van de training’.

Locatie

Westhaghe Training & Advies  
Regus Teleport Tower  
Kingsfordweg 151 (15e etage)  
1043 GR Amsterdam 

Samenwerking

Deze scholing wordt verzorgd door VUmc Academie i.s.m. Westhaghe Training & Advies.

Helpdesk

Heeft u een vraag over inschrijving, aanmelding, inloggen in de leeromgeving? Dan kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl..

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Christien van Santen