Opleiding tot zorgadministrateur (Niveau B)

Schrijf je nu in

De Opleidingen tot Zorgadministrateur worden geactualiseerd. Op dit moment is nog geen nieuwe startdatum bekend. Wij werken bij de actualisatie samen met de, NFU, inhoudsdeskundigen en andere relevante stakeholders.

Als u op de hoogte wilt blijven van deze ontwikkelingen, laat dan een bericht achter via VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

Werken en leren tegelijk

Er is steeds meer vraag naar zorg en de zorg zelf wordt steeds complexer. Uw kennis en vaardigheden moeten daarom aan steeds hogere eisen voldoen. Met de Opleiding tot Zorgadministrateur (niveau B) leert u goed grip te krijgen op de steeds grotere uitdagingen in uw werk.

De opleiding is praktijk- en competentiegericht. Er zijn diverse werkvormen zoals colleges, werkgroepen, webinars, individuele presentaties en praktijkopdrachten. Het praktijkdeel vindt plaats in uw eigen zorginstelling. Voor de praktijkopdrachten gaan we uit van de actualiteit. Experts uit de praktijk lichten de lesstof toe. In de digitale leeromgeving kunt u modules volgen, lesstof raadplegen en uw resultaten bekijken. 

Na afronding van de Opleiding tot Zorgadministrateur (niveau B) geven deelnemers aan dat deze heeft gezorgd voor verbreding en verdieping van kennis van de organisatie, een uitgebreider netwerk, meer zelfvertrouwen en werkplezier. Met het diploma van de Opleiding tot Zorgadministrateur (niveau B) op zak bent u een professional met kennis en vaardigheden voor nu en later.

Quote deelnemer

"De opleiding heeft mij gebracht dat ik een veel bredere kennis heb ontwikkeld op het gebied van de zorgadministratie en de organisatie daaromheen.”

Hoe is de opleiding opgebouwd?

Het programma van de opleidingen wordt geactualiseerd en is nog in ontwikkeling. Wilt op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Stuur dan een bericht naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl.

Data

Op dit moment is er nog geen nieuwe startdatum bekend.

Locatie

VUmc Academie Medische Faculteit 
Van der Boechorststraat 7 
1081 BT Amsterdam   

Aanmelden

Als u interesse heeft in het volgen van de Opleiding tot Zzorgadministrateur, kunt u een mail sturen naar VUmcAc-Zorgadministratie@vumc.nl. Wij houden u dan op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

Gerda Blom

  1. De nieuwe geactualiseerde Opleiding Zorgadministratie (HBO+) start in 2021. Wij werken bij de samen...
    Bekijk
  2. Bent u geïnteresseerd in medische terminologie en ziekteleer? De Medisch Ondersteunende Vakken met...
    Bekijk
  3. Wilt u bijgepraat worden in de snel veranderende wetgeving van de zorg? VUmc Academie organiseert u...
    Bekijk