Pacemaker Micro-Pace 4570-4580

Een pacemaker corrigeert een te traag of te snel hartritme bij patiënten met een hartritmestoornis. Als verpleegkundige of arts(-assistent) op de cardiologie-afdeling is het daarom belangrijk dat u weet u pacemakers bedient. In deze e-learning leert u omgaan met de externe pacemakers Micropace 4570 en 4580.

Een pacemaker wordt ingezet bij patiënten met hartritmestoornissen. Met een pacemaker kan zowel een te traag hartritme (bradycardie) als een te snel hartritme (tachycardie) worden gecorrigeerd. Externe pacemakers worden kortdurend, meestal peri-operatief ingezet bij patiënten die of wachten op een andere therapeutische oplossing, of een tijdelijke geleidingsstoornissen hebben. De Micropace 4570 en 4580 zijn externe pacemakers.

De training bestaat uit een theoriegedeelte en een oefengedeelte. Het theoriegedeelte is opgebouwd uit elf verschillende onderdelen. Allereerst een inleiding over (externe) pacemakers, indicaties, veilig gebruik en pacing modes en codes. In het resterende gedeelte van de training leer je de bediening van de pacemaker Micropace 4570, welke programmeerbare functies er zijn en het belang van drempelwaarden. Tot slot wordt ingegaan op troubleshooting en speciale operaties. Het oefengedeelte bestaat uit een diagnostische toets, waarmee je jouw opgedane kennis kunt toetsen.

Doelgroep

Verpleegkundige en arts(-assistenten) op cardiologie-afdelingen.

Kosten

Voor VUmc-medewerkers € 15,50 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan. 

Voor klanten van VUmc Academie € 26,00
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.

Informatie

Vragen over de digitale leeromgeving zoals inlogproblemen, problemen in de weergave van de toets of de module, etc., kunt u stellen aan de helpdesk via support@vumcacademie.nl.

Vragen over het beleid en de uitvoering daarvan kunt u stellen aan uw eigen leidinggevende. 

Benodigde Software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Overige data en locaties

Algemene voorwaarden VUmc Academie

Indien u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie