Poortkatheter bij kinderen

Na het volgen van deze e-learning heb je kennis over het gebruik van een poortkatheter bij kinderen en weet je welke risico’s een poortkatheter met zich meebrengt.

Deze e-learning-training bestaat uit de onderdelen Inleiding, Gebruik van een poortkatheter en Risico’s. De training omvat een theoriegedeelte met oefenvragen en een toets, welke uit een aantal meerkeuzevragen bestaat. De training is bedoeld als bij- of nascholing

Doelgroep

Verpleegkundigen en zorgverleners werkzaam in ziekenhuizen.

Kosten

Voor VUmc Medewerkers € 15,50
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Voor Klanten van VUmc Academie € 26,00 
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald. 

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl. Vragen over het beleid en de uitvoering daarvan kunt u stellen aan uw eigen leidinggevende. 

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

 Klik hier voor de de algemene voorwaarden van VUmc Academie.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie