Veilig werken met medische gassen - Zorgleren

Er zijn veel gassen voor medisch gebruik. Hieronder vallen naast bijvoorbeeld anesthesiegassen ook gassen die onder normale omstandigheden in de atmosfeer voorkomen. Alle gassen voor medische toepassingen worden beschouwd als geneesmiddelen. Opslag, transport en gebruik van medische gassen is aan strenge eisen gebonden.

In deze e-learingtraining leer je om welke gassen het gaat en welke normen en coderingen er zijn voor opslag, transport en gebruik, welke gassen gevaar kunnen opleveren en hoe je hiermee moet omgaan.
Onderwerpen: welke gassen zijn medische gassen, gevaarlijke gassen en hoe hiermee om te gaan, brandgevaar en bestrijding, opslag, transport en veiligheid en calamiteiten. 
De e-learning sluit af met een toets.

Doelgroep

Zorgprofessionals

Doorlooptijd

Ca. 1 uur

Kosten

Medewerker VUmc: € 25,75
Geen medewerker VUmc: € 40,75

Accreditatie

Kwaliteitsregister V&V

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser. Meer informatie hierover kunt u lezen in het bestand "Inloggen bij de digitale leeromgeving van de VUmc Academie.pdf".

Helpdesk

Bij problemen met inschrijven kunt u een e-mail sturen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

Anneke van Dijk