Ventilator Dräger Evita 4

De meeste intensive care patiënten worden (tijdelijk) mechanisch beademd. De Evita 4 van Dräger is een ventilator die speciaal gericht is op gebruik in de ICU. De Evita 4 ondersteunt diverse beademingsmodi. Hierdoor kunnen verschillende beademingsstrategieën worden toegepast die zo goed mogelijk aansluiten op de behoefte van de patiënt. Deze e-learning is gericht op het leren bedienen van de Dräger Evita 4.

In deze e-learning training leer je hoe je de Dräger Evita 4 bedient. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan het instellen van de verschillende beademingsmodi en bijbehorende alarmgrenzen.

De e-learning bestaat uit een theoriegedeelte en een oefengedeelte. Het theoriegedeelte is opgebouwd uit elf verschillende onderdelen. Je leert hoe je deze ventilator bedient en welke algemene functies de ventilator kent. Onderwerpen die aan de orde komen zijn het instellen van verschillende beademingsmodi, alarmgrenzen, meetwaarden en het herkennen van curves. De waarschuwingen en alarmen worden behandeld inclusief de bijbehorende geluiden en tot slot leer je hoe je het logboek kunt raadplegen. Het oefengedeelte bestaat uit een diagnostische toets, waarmee je je opgedane kennis kunt toetsen.

Doelgroep

Verpleegkundigen en arts(-assistenten) op de IC.

Kosten

Voor VUmc Medewerkers € 15,50
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag betaald moet worden uit het afdelingsbudget of dat u via iDeal het bedrag zelf voorschiet om later te laten vergoeden uit uw persoonlijk budget. U dient vooraf met uw leidinggevende te overleggen over de aanschaf van één van deze producten en de financiering daarvan.

Voor Klanten van VUmc Academie € 26,00
Tijdens het inschrijven kunt u aangeven of het bedrag in rekening gebracht kan worden aan uw instelling of dat u via iDeal het bedrag zelf betaald.

Benodigde software

Om de e-learningmodule te kunnen doorlopen maakt u gebruik van een Internetbrowser, zoals Internet Explorer, en een Flashplayer. De handleiding over inloggen kunt u downloaden.

Helpdesk

Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl.

Algemene voorwaarden

Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van VUmc Academie. U vindt hier onder andere onze annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Vraag het aan

VUmc Academie