Terugkomdag Intensive Care Volwassenen

Gepubliceerd op: Wed Nov 14 13:25:00 CET 2018

Een opname op de Intensive Care is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Een intense periode, die indrukwekkend is voor alle betrokkenen. Dit kan nog steeds invloed hebben op de kwaliteit van uw leven en dat van uw naasten. Het delen van ervaringen met lotgenoten kan helpen deze periode te verwerken. Daarom organiseren we zaterdagmiddag 24 november speciale terugkommiddag voor oud-patiënten.

Terugkomdag IC volwassenen - 780x320

We ontvangen u dan graag als gast in plaats van als patiënt. Deze terugkommiddag vindt plaats op zaterdag 24 november van 12.30 uur tot 15.30 uur in de Amstelzaal van locatie VUmc. We blikken samen met u terug, maar ook vooruit.

Programma
Tijdens deze middag heeft oud-burgemeester van Amsterdam, Job Cohen, een gesprek met een ex-patiënte en met enkele medewerkers van de intensive care. Daarnaast geven onder andere een revalidatiearts, een psychiater, de stichting Family Centered Intensive Care, en een fysiotheurapeut van de IC informatie. Na afloop kunt u vragen stellen en hernieuwd en informeel kennismaken met de medewerkers van de intensive care volwassenen.

Aanmelden
Wij hopen u te kunnen verwelkomen op deze bijzondere middag. Ook uw partner, gezinsleden of andere naasten zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres. In verband met een beperkt aantal plaatsen worden de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer informatie
Heeft u vragen? Mail ons dan gerust! 

Wij zien u graag op zaterdag 24 november.

Gepubliceerd op: Wed Nov 14 13:25:00 CET 2018