Schrijf je in voor de Amsterdam Science & Innovation Award 2017

14 februari 2017

Heb je een innovatief idee met een commerciële of maatschappelijke toepassing? Stuur het dan in voor 22 maart en maak kans op € 10.000,-.

science-innovation-award-2017Deelname aan de Amsterdam Science & Innovation Award geeft je een uitstekende gelegenheid om je idee verder uit te werken en de impact ervan te onderzoeken. De jury, onder voorzitterschap van Mirjam van Praag, selecteert tien finalisten op basis van innovativiteit, uitvoerbaarheid en vervulling van een marktbehoefte. De early birds ontvangen professionele begeleiding van business developers van IXA en ter voorbereiding op de finale ontvangen de finalisten een pitchtraining.

Een onderdeel van de Innovation Award is het Science & Business programma. Tijdens dit programma brengen we je in contact met een selecte groep van bedrijven, investeerders en organisaties uit de publieke sector toegespitst op jouw idee. Deze organisaties  hebben de middelen, ervaring en know-how om je idee een stap verder te brengen.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Innovation Exchange Amsterdam en bekijk het Youtube filmpje:

 

bron: Origineel

printen