Symposia, congressen en cursussen

 

Een cursus, symposium of congres organiseren: heeft u de tijd en de expertise?

Stel dat u anderen wilt informeren over een interessant onderwerp. Of u wilt een internationaal congres naar Amsterdam halen. Of u overweegt een afscheidssymposium voor een collega te houden... 

Bij het organiseren van een symposium, congres of bijeenkomst komt ontzettend veel kijken. Gelukkig beschikken wij over alle expertise die daarvoor nodig is. Wij helpen u graag om uw evenement te organiseren en tot een succes te maken. 

Neemt u vrijblijvend contact via events@vumc.nl


Bekijk het actuele aanbod van symposia en congressen

Wie zijn wij?

VUmc Academie is hét cursus- en congresbureau van VUmc. Wij verzorgen de logistieke organisatie van evenementen, van nascholingscursussen tot grote, internationale congressen. Met onze ervaring en ons netwerk zorgen wij ervoor dat alle randvoorwaarden voor uw evenement goed geregeld zijn. Wij rusten niet voordat onze opdrachtgever en de deelnemers tevreden zijn. Met net dat beetje meer persoonlijke aandacht.

Wat kunnen wij voor u doen?

In nauw overleg met u kunnen wij alle organisatorische en logistieke werkzaamheden verzorgen. Vanaf het eerste begin tot en met de afronding. Wij bieden ook pakketten aan met een gedeeltelijke dienstverlening. Als u uw evenement door ons laat organiseren, scheelt u dat tijd en zorgen. U kunt zich op de inhoud van uw nascholing concentreren; de organisatie kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Met als resultaat een professioneel georganiseerd evenement.

U kunt de volgende werkzaamheden aan ons uitbesteden:

Onze aanpak

Voor ieder evenement stellen wij een projectteam samen, maken een duidelijke planning, stellen de begroting op en zorgen voor de uitvoering. U heeft altijd vaste contactpersonen, dat werkt wel zo prettig. Regelmatig koppelen wij de voortgang naar u terug en adviseren u over eventueel verder te nemen stappen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Tien redenen om ons in te schakelen

1. Ervaren in de organisatie van evenementen
2. Transparante afspraken
3. Groot netwerk van locaties en leveranciers
4. Geen BTW over onze diensten (binnen VUmc)
5. Goed in budgetbewaking
6. Financiële- en administratieve afhandeling
7. Zorgvuldige communicatie met alle betrokken partijen
8. Verzorging deelnemersregistratie en -bescheiden
9. Persoonlijk en flexibel
10. Vlotte afwikkeling

Kortom: uw evenement is bij ons in goede handen. Wij adviseren u graag!

printen