Mijn dossier

Het patiëntenportaal Mijn Dossier is een service voor patiënten van Amsterdam UMC, locatie VUmc en locatie AMC.

Heeft u zich al aangemeld voor Mijn Dossier? Dan kunt u hieronder direct inloggen:

inloggen 

U vindt hier meer informatie over Mijn Dossier, zoals over de manier waarop u zich kunt aanmelden, de meest gestelde vragen, een video met uitleg over het elektronisch patiëntendossier, de algemene voorwaarden van Mijn Dossier en wat waar te vinden is in Mijn Dossier:

Nieuwe functionaliteiten
Medische gegevens delen met zorgverleners buiten Amsterdam UMC
Vanaf 1 oktober 2018 zijn er twee nieuwe functionaliteiten beschikbaar in Mijn Dossier om uw medische gegevens digitaal te delen met zorgverleners buiten Amsterdam UMC.
Zo kunt u toestemming geven om uw medisch dossier te delen met zorgverleners uit andere ziekenhuizen in Nederland. Deze toestemming blijft geldig tot u deze weer intrekt.

Met de andere functionaliteit kunt u een zorgverlener zoals uw huisarts direct, tijdelijk en eenmalig inzage geven in uw medische gegevens. Het gaat om de medische gegevens die u ziet in Mijn Dossier, een gedeelte van uw elektronisch patiëntdossier. Deze inzage in uw gegevens vindt plaats via de beveiligde site Share Everywhere.

In Mijn Dossier en in de Veelgestelde vragen vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Een kort overzicht van de functionaliteiten van Mijn Dossier vindt u in onderstaand filmpje.

Heeft u na het zien van het filmpje nog vragen over Mijn Dossier? Neem dan contact op met de servicedesk van Mijn Dossier via support@amc-vumc.nl