Sinds 1 oktober 2020 werkt de METc VUmc met Research Manager. Door middel van een online portal zijn gegevens en documenten volledig digitaal in te vullen en te uploaden voor alle soorten indieningen. Ook kunnen onderzoekers altijd de status van de beoordeling van een indiening terugvinden en zullen accorderingen van hoofdonderzoekers, afdelingshoofden en directeuren bedrijfsvoering via de portal plaatsvinden in plaats van met ‘natte’ handtekeningen op papier.

Hieronder vindt u links naar de belangrijkste informatie over Research Manager op onze website:

Inloggen

Om in te loggen in Research Manager of om een account aan te vragen kunt u de volgende link gebruiken: 
https://managemyresearch.amsterdamumc.org

Handleidingen

Om u te begeleiden bij het gebruiken van Research Manager zijn er per type studie digitale handleidingen beschikbaar. De handleidingen zijn terug te vinden op onze website via onderstaande links:


Inloggen


Veelgestelde vragen over Research Manager

Onder ‘Veelgestelde vragen’ kunt u naast antwoorden op vragen over de algemene werkwijze van de METc VUmc ook antwoorden op vragen over  Research Manager vinden. Wij adviseren u om bij uw indieningen de handleidingen voor Research Manager nauwkeurig te volgen en de veelgestelde vragen te raadplegen. Loopt u desondanks tegen vragen of problemen aan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Nieuwsbrieven en nieuwberichten

Wij plaatsen regelmatig verschillende nieuwsbrieven en nieuwsberichten op onze website met aanvullende informatie over Research Manager.