Andere projecten

OK lamp

IC Neonatologie - project UNIEK

Steun belangrijk wetenschappelijk onderzoek van IC neonatologie en help de kansen voor prematuur geboren kinderen te verbeteren

Kids2Kids Africa

Vanuit Nederland gaat het Kids2Kids Africa-centrum de strijd aan met tuberculeuze meningitis in de townships van Zuid-Afrika.

Look Good… Feel Better

Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. VUmc biedt patiënten de kans zich even met maar één ding bezig te houden: mooi voelen!

PH kenniscentrum VUmc

Hoge bloeddruk, maar dan in je longen: dat is Pulmonale Hypertensie. VUmc wil binnen 10 jaar de oorzaak vinden.

Stichting Gastenverblijven Vumc

Bij opname van een dierbare in het ziekenhuis wilt in de buurt kunnen zijn. Het Gastenverblijf en de Familiekamers zorgen daar voor. Helpt u mee om deze unieke voorzieningen in stand te houden?

Amsterdam UMC door U Fonds

Kleine aankopen die het verblijf voor patiënten aangenamer maken... We hebben wel honderd ideeën, maar het geld ontbreekt.

VUmc Kinderstad

Op de 9de en 10de verdieping (oostvleugel) pal naast de kinderafdeling ligt VUmc Kinderstad. Hier kunnen (zieke) kinderen spelen en zich ontspannen; even vergeten dat ze ziek zijn.

Steun VUmc Fonds Hematologie

Om het voor belangstellenden mogelijk te maken de faciliteiten op de verpleegafdeling en polikliniek te verbeteren en het researchprogramma te ondersteunen, is er een Steunfonds Hematologie.