Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Amsterdam UMC – locatie VUmc biedt patiënten de kans zich even met maar één ding bezig te houden: mooi voelen!

Dag schoonheid!

Als je er goed uitziet, voel je je ook beter. Gek misschien, maar zo is het wel. Je kijkt met meer plezier in de spiegel en krijgt (weer) meer zelfvertrouwen. Het leven doet er toe, jij doet er toe, en je maakt je mooi voor het leven. Mensen met kanker hebben vaak last van haaruitval, afbrokkelende nagels of een schilferige huid. Door de ziekte of juist door de behandeling. VUmc biedt zijn kankerpatiënten daarom 'Look Good… Feel Better'. Eén keer per week komt op hun eigen afdeling een schoonheidsspecialiste langs voor informatie, advies op maat en een heerlijke behandeling.

Even geen patiënt

Voor patiënten die thuis zijn, organiseert locatie VUmc workshops 'Look Good… Feel Better'. Hier zijn mensen even geen patiënt meer: een hele verademing! Voor een paar uurtjes worden ziekte, pijn en medicijnen ingeruild voor lippenstift, sjaaltjes en haarwerken. Ze genieten van een gezichtsbehandeling of een massage en leren hoe praktisch om te gaan met hun veranderende uiterlijk. Niet voor niets zijn deze workshops razend populair. Helpt u ons het leven van onze patiënten een beetje mooier te maken?

Doneer