Steun het overig wetenschappelijk onderzoek

Gevel ziekenhuisgebouw locatie VUmc

Doneren aan Amsterdam UMC, locatie VUmc

Uw gezondheid is kostbaar. Wij merken dat iedere dag. Wij zorgen optimaal voor onze patiënten, doen onderzoek naar nieuwe behandelingen en leiden artsen en verpleegkundigen op. Wij willen ziekten sneller opsporen en nieuwe behandelingen en medicijnen sneller ontwikkelen. Wij willen onze patiënten beter maken en bovendien beter worden in onze zorgverlening. Maar wij willen méér. Méér dan nu mogelijk is.

Doneer

Samen Kiezen voor Beter

U kunt ons helpen met uw vrijgevigheid. Om meer wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen. Om onze patiënten de meest innovatieve behandeling te kunnen geven met een aangename sfeer. Om steeds betere vooruitzichten te bieden aan mensen met levensbedreigende ziekten. Kortom, steun Amsterdam UMC, locatie VUmc

Onderzoek als motor

Het beter begrijpen van de oorzaak van ziekten, het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, het uitzoeken wat het verschil is tussen een gezond en ziek lichaam, het systematisch zoeken naar de beste behandeling voor uw ziekte. Dat kan alleen door middel van onderzoek.

Amsterdam UMC, locatie VUmc doet veel onderzoek en Amsterdam UMC, locatie VUmc doet goed onderzoek. Al jaren behoort het medisch onderzoek van Amsterdam UMC, locatie VUmc tot de beste van Nederland en op sommige gebieden tot het beste van de wereld.

Hoe kan ik steunen?

U kunt Amsterdam UMC, locatie VUmc op verschillende manieren steunen:

Zelf, bijvoorbeeld met een donatie of een periodieke machtiging.

Samen, door een actie te organiseren, bijvoorbeeld als sportvereniging, basisschool of serviceclub.

Als bedrijf, bijvoorbeeld door middel van een inzamelingsactie onder het personeel.

Kijk voor meer informatie over de manieren waarop u Amsterdam UMC, locatie VUmc kunt steunen ook op de 'Hoe kan ik steunen'-pagina.