Nieuwe patiënten universitaire huisartsenpraktijk

Op deze pagina leest u de voorwaarden voor inschrijving en kunt u formulieren voor inschrijving downloaden.
Gedurende de openingstijden van de universitaire  huisartsenpraktijk (maandag t/m vrijdag 8.00 t/m 17.00 uur) kunt u telefonisch terecht onze praktijkassistente voor al uw vragen omtrent inschrijvingen.

Wie kan zich laten inschrijven?

Iedereen die in Amsterdam in het volgende postcodegebied woont:
1075-1076-1077
1081-1082-1083
Amstelveen: alleen bewoners Uilenstede.
Daarnaast studenten van de Vrije Universiteit en aan de VU gerelateerde HBO opleidingen, woonachtig in Amsterdam.

Hoe verloopt de inschrijving?

U geeft bij uw huidige huisarts aan dat u wisselt van huisarts en pas daarna schrijft u zich bij ons in. Zie onder het kopje inschrijving hieronder wat u hiervoor moet doen. Na inschrijving wordt door ons uw medisch dossier elektronisch opgevraagd bij uw vorige huisarts. Pas nadat uw medisch dossier ontvangen is, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij de huisarts.
Mocht u eerder, vanwege spoed, een huisarts willen raadplegen, dan kunt u wel een afspraak maken. Van belang is dat uw woonadres gelijk is aan uw adres zoals u dat hebt opgegeven bij uw zorgverzekeraar.

Wat heeft u nodigvoor inschrijving?

  • Het inschrijfformulier (zie onderaan de pagina)
  • Kopie van uw geldige zorgverzekeringspas (voor en achterkant)

Inschrijving

We vragen u een inschrijfformulier en een vragenlijst over medische- en persoonlijke gegevens in te leveren. Dit formulier kunt u downloaden en samen met een kopie van uw -verzekeringspas (LET OP!: voor- en achterkant) opsturen naar: uhp@amsterdamumc.nl.
U kunt ook een afspraak maken met onze assistentes via 020 - 4441400 om langs te komen op de praktijk om in te schrijven.
Als uw inschrijving is voltooid zal de assistente contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen met één van onze huisartsen.