Iedereen blijft van harte welkom op onze VUmc-locatie.

Samen verder: Wat verandert er voor mij als patiënt?

6 juni 2018

Morgen is het zover: dan tekenen AMC en VUmc voor de bestuurlijke fusie van beide instellingen. Na een intensieve voorbereiding gaan we samen verder als één academisch ziekenhuis. Dat doen we onder een gezamenlijke naam die we dan bekend gaan maken. Voor onze patiënten zal er behalve de naamswijziging voorlopig niets veranderen. Iedereen blijft van harte welkom op onze VUmc-locatie.

x 400 aftelmoment 1

Voor patiënten met een afspraak bij VUmc geldt dat er voor hen voorlopig niets verandert. Zij kunnen dus óók na 7 juni terecht bij hun vertrouwde polikliniek en bij hun eigen zorgverlener(s).

In de komende jaren gaat er wel wat veranderen. Dan verschuiven bepaalde specialismen, poliklinieken en verpleegafdelingen van de locatie AMC naar VUmc, en andersom. Onze patiënten houden we natuurlijk bijtijds op de hoogte van deze veranderingen.

Kijk live mee!
Morgenmiddag zal de handtekening voor de bestuurlijke fusie worden gezet. Dit houdt in dat de raden van bestuur van AMC en VUmc uit dezelfde personen zullen bestaan. Een historisch moment!  Wil jij hierbij aanwezig zijn? Via de AMC Facebook en VUmc Facebook kun je vanaf morgen 16:00 live meekijken met de ondertekening.

bron: Origineel

printen